Persoane interesate

vineri, 17 februarie 2012

Regina Victoria


Regina Victoria (1819-1901)
Marţi 1837-06-douăzeci la Palatul Kensington
(ziua Victoria a aflat că a fost regina): 

"... Din moment ce mă bucur că Providenţa mi-a pus în această poziţie, voi face tot posibilul pentru a îndeplini obligaţiile care le revin în ţara lor. Am fost foarte tânăr, şi, probabil, în multe, deşi nu în toate lucrurile, fără experienţă, dar eu sunt sigur că foarte puţini au de fapt mai mult de acest bun va fi şi dorinţa de a face ceea ce trebuie şi în mod corect, decât am ... "
Victoria (Victoria) (numele complet al Alexandrina Victoria) , Regina Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei (din 1837), împărăteasă a Indiei (din 1876), fiica ducelui de Kent, al patrulea fiu al regelui George III, ultimul din dinastia Hanoverian. A venit la tron dupa moartea unchiului ei, Regele William IV. În februarie 1840 sa casatorit cu printul Albert de Saxa-Coburg-Gotha. Domnia este fără precedent în istoria engleză lung asociate cu consolidarea autorităţii morale a Coroanei.
 
 
Bord
Este greu de a găsi în istoria de guvernator, care ar fi rămas la putere mai mult decât Alexandrina Victoria (primul ei nume este dat în cinstea împăratului rus - Alexandru I).La fel de mult ca 64 de ani de la 82 de ani de viaţă! Şi să XIX-lea nu mai era o monarhie absolută, şi Victoria nu dispun de competenţele de un dictator, să trezoreria statului eliminate de prim-miniştri şi bancheri, Regina a devenit un simbol al unei ere în care, nu mai putin, se potrivesc aproape toate din secolul trecut, Regatul Unit.
Monarhia a devenit un simbol de stabilitate, prosperitate şi progres.
 
Victoria de-a lungul anilor, Consiliul a fost în măsură să decolorează multe locuri, inclusiv decorarea sângeros Coroanei Britanice, şi-a schimbat complet opinia publică cu privire la monarhie. Din groapa, care este tolerată doar din obişnuinţă, teama de schimbare şi de origine a stimei de mare in fata, britanic transformat într-un bastion dinastia de Victoria de nepotism, bunicul de stabilitate şi de moralitate de nezdruncinat.
 
Regina Victoria si Printul Albert, cu familia regelui Louis Philippe
Puterea a Imperiului
Popularitatea crescândă a monarhiei, şi a contribuit la calităţile personale ale Victoria, capacitatea sa de a organiza cu uşurinţă şi cu mare demnitate, şi percepute sa ca o femeie model, soţie, mamă. În cuplul regal a avut noua copii, iar Victoria a fost conectate prin legături de rudenie cu multe case domnitoare din Europa (ultima împăratul german Wilhelm al II-lea a fost nepotul împăratului rus Nicolae al II-lea a fost căsătorit cu nepoata ei).
Regina Victoria si Printul Albert de la costum de Bal
După moartea subită a lui Albert în 1861, Regina pentru o lungă perioadă de timp a refuzat să participe la viaţa publică. Chiar şi după recuperarea de şoc, ea a apărut în public în doliu rochie. Dar dorinţa de a fi implicat, el şi-a păstrat afacerile publice. Ea a fost impresionat de adăugat la titlul regal de împărăteasă a Indiei. Două gazdă Victoria Jubilee pe tron ​​(în 1887 şi 1897, respectiv), a fost sărbătorită ca o vacanţă, ceea ce înseamnă unitatea şi puterea Imperiului Britanic.
 Epoca victoriană de 
"victoriană" în multe feluri a fost perceput de contemporani şi de neam. Pentru generaţia care a trăit prin intermediul primului război mondial, valorile forfetare de victoriene au fost "canonizat ipocrizie." Situaţia spirituală a doua jumătate a secolului 20. încă o dată, a reînviat interesul în Anglia victoriană. Valoarea pe termen lung a culturii naţionale şi universale sunt cele mai bune lucrări ale scriitorilor de epoca victoriană ", pastrate pentru posteritate o imagine vie artistică a epocii.
Prinţesa Beatrice de Battenberg reginei Victoria
Citate din jurnalul şi corespondenţa
, "Îmi place de linişte şi pace, urasc politica şi agitaţia. Noi femeile nu sunt create pentru managementul de stat, şi dacă ne sunt femei bune, noi nu trebuie să plac clase de bărbaţi. Cine sunt ori care sunt îi forţează să fie interesat, şi, desigur, am pastrat-l fac "."Am foarte mult regret că nu sunt un om, iar eu nu pot lupta în război. Pentru barbati nu exista nici o moarte mult mai glorios decât pe câmpul de luptă ". "În puterea omului de a fi fericit - şi să fie fericit". "O! ! Este posibil ca, în această lume a fost de sentimente mai mult sau mai puţin creştin de pasiune ". (06 ianuarie 1864) . "Fiecare vârstă are avantajele sale şi beneficii" "Ceea ce noi nu înţelegem acum, vom înţelege o zi - în această viaţă sau în altul. Dar putem fi siguri că explicaţia este ascuns de la noi ". "Noi nu suntem interesaţi de posibilitatea de a înfrângerii. Ele nu exista ". "Nu este ceea ce cred ei despre mine si ceea ce cred eu despre ei." "puritatea lui era prea mare, aspiraţia lui prea mare pentru această lume săracă, mizerabil! Sufletul lui de mare este acum doar se bucură de ceea ce merită "! "Mi se pare că nici fata nu ar fi dus la altar, în cazul în care ştia totul.", "marile evenimente calma si calma mine, şi doar lucruri mici mă calcă pe nervi . " "El mi-a vorbit ca şi cum aş fi fost - o întâlnire publică". (despre Domnul Gladstone, prim-ministru al Marii Britanii), "Nu lasa sentimentele tale (foarte natural şi normal), moment iritaţii şi disconfort, văzut de alţii, nu au nevoie (ca aţi făcut atât de des şi care sunt acum), să admită la un sentiment uşor de fiecare ar putea fi citit pe faţa ta şi a trasat în comportamentul tău. "























Gravuri













































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină