Persoane interesate

luni, 20 februarie 2012

Tort de ciocolata cu banana (nu se coace)

Tort de ciocolată Banana 



Foarte, foarte delicios tort de ciocolata


  Veţi avea nevoie de:


200g biscuiţi (de exemplu, "pentru blat") 


50g unt 400ml smântână acră


½ ceasca
de lapte


4 linguri zahăr


3 linguri de  cacao


1
pachet de gelatina (10g)


2 banane.



Biscuitii
se macină într-un blender. Se topeşte untul într-o baie de apă.
Se amestecă b
iscuitii tăiati şi untul.




Se imbraca o tava rotunda in  pergament pentru copt. Se toarnă  compozitia de mai sus şi se da  15 minute la frigider.







Se toarnă 4 linguri de gelatină apă la temperatura camerei timp de
15 minute.


Smantana amestecata cu 2 linguri de de zahăr.



Se fierbe
ciocolata calda. Pentru a face acest lucru, se amesteca 2 linguri de zahăr, cacao şi
lapte. Pune acest amestec pe foc mic SOOO si
 amestecati constant, timp de 2-3 minute.





Puţin
răcit amestecul de ciocolată cu smântână.Gelatina se încălzeşte
într-o baie de apă până la dizolvarea completă, dar nu se fierbe!
Adauga gelatina la cremă şi se amestecă bine.



Banane
taie pe lungime şi le-a pus pe crusta îngheţată.



Se toarnă crema pe partea de sus. Şi a pus tort în
frigider pentru 4-5 ore, de preferat peste noapte.




Scoateţi tort din tava , scoateţi hârtia şi decorati pe gustul dumneavoastra.








 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină