Persoane interesate

joi, 27 septembrie 2012

Placinta "Butterfly" cu crema de caș și gem ...)))



4303628_getImage_23 (640x480, 93Kb)
4303628_getImage_26_1_ (640x480, 82Kb)
50 gr. drojdie
1/2 lingurita sare
1 cană de lapte (puteți de la frigider)
2 linguri de zahăr
200g margarina moale (sau dedurizată normale, sau de tip "Rama")
~ 3.5 căni de făină
gălbenuș pentru ungere ...

Aluatul trebuie să fie gros și mai greu  Pune într-o tigaie și se lasă să crească timp de 1,5 ore, apoi începe sculptura tort.
Caș de umplere:
branza de vaci - 250 g zahăr -. 3 linguri, proteine ​​- 1 buc, max. - 1 lingura vanilină 
4303628_getImage_27 (640x480, 53Kb)
 Caș: brânză de vaci, zahăr, albușuri de ou bătut într-un blender pana crema buna, adauga mac vanilie si uscat, se amesteca cu o lingura.
4303628_getImage_9 (640x480, 54Kb)
 
4303628_getImage_11 (640x480, 25Kb)4303628_getImage_12 (640x480, 34Kb)
 
4303628_getImage_13 (640x480, 55Kb)4303628_getImage_14 (640x480, 72Kb)4303628_getImage_15 (640x480, 34Kb)4303628_getImage_16 (640x480, 39Kb)4303628_getImage_17 (640x480, 56Kb)4303628_getImage_18 (640x480, 69Kb)
 
4303628_getImage_19 (640x480, 43Kb)
 
4303628_getImage_21 (640x480, 51Kb)4303628_getImage_22 (640x480, 57Kb)
 
4303628_getImage_23_1_ (640x480, 93Kb)
 
Aici este o altă variantă de a decora tort ... 
4303628_getImage_6 (640x480, 50Kb)4303628_getImage_25 (640x480, 64Kb)4303628_getImage_26 (640x480, 82Kb)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină