Persoane interesate

duminică, 7 octombrie 2012

Desert

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями

450 gr.  smantana
4 lingurite gelatina
400 gr. branza
zahăr pudră după gust
  colorant alimentar(de cacao și cireșe pata)

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями


Gelatina inmuiata in 3/4 ceasca de apa fiarta rece.
Se amestecă brânză de vaci și smântână, se adaugă zahăr pudră după gust, se toarnă  această compozitie dizolvata în baia de   gelatină.
Împărțiți totul în 3 părți și 2 dintre ele pentru a fi colorate



Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями


În forma   se toarnă strict pe mijloc 4 linguri.din compozitia alba

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями

apoi roz

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями


apoi cu cacao

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями

până când totul s-a terminat.

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями

Рецепт приготовления полосатого творожного десерта пошаговый с фотографиями

apoi se scoate din forma si se taie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină