Avem nevoie de:
20 uncii drojdie;
125 ml. lapte;
325 gr. făină;
1 ou;
50 uncii de zahăr;
75 gr. Ulei de scurgere.
umplerea:
175g tocate aproximativ lemn sau nuci;
50-100 g. stafide;
75 gr. de zahăr;
1 ou;
2 linguri. L. rom sau skate-
coaja rasa fin de la 1 lamaie
gem de caise
pregătirea:
Cerne faina și să-l gol. Se toarnă în lapte acolo divorțat de drojdie. se presara cu faina de la părțile (nu se amestecă). De asemenea, vom sta până la drojdie nu este zapuzyryatsya.
Pregătiți umplutura:
nuci, ouă, amestec de zahăr și stafide, se toarnă rom sau coniac.
Intindeti aluatul intr-o mare de plastic și se taie în fâșii 3 cm în lățime și o lungime de 10-12 cm. Nu pune umplutura si rulouri turn și a pus într-o formă unsă.
форму.
Pune tort vin în cuptor deschis la t 50 de grade 30 de minute. Apoi închideți ușa și se coace pentru inca 30 de minute. la 175 g.. Placinta gata lubrifiaza gem de caise pentru a face să strălucească
Toate tort este gata, dar e mai bine să nu-l mănânce până când se răcește în jos, pentru că Brandy se simte gust:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu