Persoane interesate

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Vizita virtuala la Vatican

Vizita virtuala la Vatican

Prieteni, azi vă invit să mergi pe un tur virtual al Vaticanului ! Cred că au existat puține în acest loc unic in lume, dar nu este o persoană care nu a știut despre asta)).
Vaticanul este cel mai mic stat din lume și este, de fapt cel mai mare muzeu în aer liber! Este greu de imaginat cum un astfel de zonă mică de numai 40 de hectare, se pot potrivi o bogata colectie de opere de artă. Aici sunt stocate relicve creștine și lucrări unice ale marilor maeștri.
Turul virtual al Vaticanului
Începând cu un tur virtual , vei vizita catedrala frumoasă și Vatican de la Roma, uita-te la toate ochi ca și cum ei înșiși au fost acolo viu. Domeniul său panoramic de cântece viziune, de circulație și excursii ghidate spirituale, creează atmosfera generală și prezența realității. opinie cu ajutorul mouse-ului roata este utilizată pentru a mări (așa cum a fost pe o excursie la Kremlin , Bolshoi sau la Paris ). Sunetul poate fi oprit făcând clic pe o pictogramă în formă de note, în colțul din stânga a ecranului.

După ce faceți clic pe unul din link-urile se va deschide plan de podea cu numere denotă sediul diversele sale (parțial).Făcând clic pe ele, va trece imediat la locația selectată.
Pentru un tur al bisericilor creștine și a Vaticanului din Roma a fost interesant pentru tine, vorbesc un pic despre fiecare dintre ele.
Imediat oferit să trimită în cel mai mare construcție Vaticanul Basilica di San Pietro - Sf. Petru .
Catedrala Sf. Petru
Privind crearea uneia dintre cele mai mari biserici creștine din lumea muncii de către maeștri, cum ar fi Rafael și Michelangelo. Istoria Catedrala Sf. Petru este deja cu 324 g, atunci când printr-un decret al împăratului Constantin peste mormântul Sfântului Petru a fost construită o biserică frumoasă. După ce a aproape prăbușit la timp, Papa Iulius al II-lea a inițiat construirea unui templu mare.
Durata de Sf. Petru este 211.6 m, de un singur dom are un diametru de 42 m, turnul acesteia este situat la 133 m
Sfântul Ioan din Lateran - Catedrala Sf. Ioan din Lateran . În ceea ce privește importanța de a catolicismului acest templu se află mai sus de restul. Catedrala datează IV, dar., În forma sa actuală a fost construită în secolul XVII.
Catedrala Sf. Ioan din Lateran
În Catedrala Sf. Ioan din Lateran, cinci consilii ecumenice. Altare ale templului sunt considerate stocate în capul lui Petru și Pavel e, o parte din burete, care a hrănit cu răstignirea lui Hristos și a Fecioarei Maria articole de îmbrăcăminte buc.
Santa Maria Maggiore - Biserica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru biserici principale ale Romei.Potrivit legendei, Fecioara însăși a ordonat construirea templului în 352 era în acel loc.
Biserica Santa Maria Maggiore
Aceasta biserica este singurul care este păstrat în mare măsură aspectul lor original.
Cappella Sistina - Capela Sixtina . Această biserică a fost construită în secolul XV. la cererea Papei Sixt al IV, de la care derivă numele său.
Capela Sixtina
Capelă picturi murale au fost realizate de Sandro Botticelli, Michelangelo și alți artiști celebri. Picturi murale frumoase erau menite să vorbească despre viața lui Moise (Vechiul Testament), și Isus Hristos (Noul Testament).
osândă
Deasupra fresca "Judecata de" de Michelangelo a lucrat 6 ani! Acesta este cel mai clar manifestă mare talent al acestui artist genial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină