Ingrediente:
Crusta:
200g de albusuri (aproximativ 6 oua)
50g zahar
1 plic zahar vanilat
200g de albusuri (aproximativ 6 oua)
50g zahar
1 plic zahar vanilat
45g faina
150g nuci
185g zahar
Crema:
200g zahar
1 ou
150ml lapte
250g unt de cacao
10g 1 pachet de zahar vanilat
1 lingura coniac
Mod de preparare: 200g de proteine Zakvaste lăsându-le pentru 12-24 de ore într-un loc cald. A doua zi: . 45g Mix de făină, 150g de nuci prăjite și tocate (cashews sau alune) si 185g de zahăr proteine se agită în spuma luxuriantă, ca de obicei, se adaugă zahăr 50g și 1 pachet de zahăr vanilat amestecati din nou. Khoroshenko proteine in amestec, se adaugă nucile și se amestecă ușor.Imprastiati amestecul în două forme, căptușite cu hârtie. Important! Am folosit două forme - 23 și 20 cm, tort mare, atunci va trebui să taie, și copilul rezultat va merge la stropit tort.Puteți folosi, de asemenea, formularul de 23 și 25 cm, tort va fi un pic mai mic. Înălțimea medie a tort este de 2 cm. Se coace la 150 C timp de 2 ore. Nu știu ce se va întâmpla la masa, daca este lasat timp de două ore, dar cred că va pierde proprietățile. Deci, două prăjituri coace în același timp - de exemplu, pe două nivele, în cuptor. Dacă nu aveți o astfel de oportunitate - alb. Beat de separat pentru fiecare tort, astfel încât masa nu a fostterminate prăjituri se lasă timp de 12-24 de ore sa se intareasca structura. Și doar atunci separată de hârtie. Prăjituri finite bej. Sharlrtt smântână. Gătesc crema un pic mai mult decât este necesar pentru a standardelor de stat. gol răcitorului de ulei (250 g). Pregătiți sirop. Se amestecă 150 ml lapte, 1 ou într-o tigaie. Important! Amestecul trebuie să fie atent și înainte de a adăuga zahăr, gălbenuș de ou sau poate ghemuiesc de zahăr. Se toarnă zahăr, a pus pe foc și se aduce la fierbere. Gatiti timp de 4-5 minute pe bulele de sirop încep să apară, și va deveni stringy. Important! la această concentrație de ouă de zahăr nu cheag atunci când este încălzit, așa că fierbe în liniște. Sirop Ready este similară la gust și konchistentsii pe lapte condensat. Se toarna siropul intr-un castron, se răcește, se acoperă cu folie. Bateti untul într-o funcție de greutate, cu un plic de zahăr vanilat. Adauga o lingura de sirop, amestecand de fiecare data. Peel 200 g cremă, se amestecă două lingurițe cu vârf cu pudra de cacao. Depaseste cu un mixer. din cremă de culoare albă, se adaugă art. de coniac și măturică. Unul tort (mai mult) a pus pe o foaie de hârtie cerată.Promazhte rămas două treimi din cremă de culoare albă și se acoperă cu un alt tort. Trim crusta de jos pentru a tort era plat. maruntita, colectează și se taie. Boca tort promazhte cu crema de ciocolata. restul de crema promazhte partea de sus a tort. ciocolată albă și restul de crema răspândit pe tort kornetikam două și decora după cum doriți. Boca presara firimiturile. din reteta include, de asemenea fructe în sirop sau confiate. Aici e un tort.Desigur, după decorarea tort ar trebui să fie răcit timp de cel puțin câteva ore.
Încarnare a Olli.kisa
crezut mult timp ceea ce un tort pentru a găti pe 8 martie, așa cum a făcut de vacanță și a vrut să facă ceva special, delicios! O reteta pentru oaspeții o win-win în opinia mea -. Testul timpului
. tort delicioase, cu crocant merengovymi mele nuci preferate tort și caju totul se face prin baza de prescriptie medicala numai, am avut două forme identice, asa ca am impartit ingredientele în două părți și amestecare a ingredientelor separat. Deoarece albușuri de ou bătut cădea dacă este lăsată pentru mult timp.
Încarnare a Olli.kisa
crezut mult timp ceea ce un tort pentru a găti pe 8 martie, așa cum a făcut de vacanță și a vrut să facă ceva special, delicios! O reteta pentru oaspeții o win-win în opinia mea -. Testul timpului
. tort delicioase, cu crocant merengovymi mele nuci preferate tort și caju totul se face prin baza de prescriptie medicala numai, am avut două forme identice, asa ca am impartit ingredientele în două părți și amestecare a ingredientelor separat. Deoarece albușuri de ou bătut cădea dacă este lăsată pentru mult timp.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu