Persoane interesate

joi, 6 decembrie 2012

Cele mai interesante locuri de pe planete.Chast 4.Disneyland Paris (Disneyland Resort Paris)

Disneyland - un complex de parcuri "Walt Disney", în suburbiile Parisului - Marne-la-Valle, care este situat la 32 km est de capitala franceză. Parcul a fost deschisă 12 aprilie 1992 - aproximativ 1943 de hectare. Disneyland este în teritoriul de parcuri tematice doua - Parcul Disneyland (1992) si Walt Disney Studios Park (2002), precum și parc de distracții Disney Village (restaurante, cluburi de noapte, discoteci și buticuri, prin intermediul noapte), un teren de golf de golf Disneyland , terenuri de tenis și o școală de fotbal pentru copii de la Manchester United. Disneyland are cartiere sale trenurilor propriile gara, de afaceri și rezidențiale.


Le Chateau de la Belle au Bois inactive.


Disney parc (Parcul Disneyland).


Disneyland Park hartă



Disneyland Hotel. Disneyland Hotel. Disneyland Hotel.








Prima parte a Disneyland - Disneyland Park - este format din zone de divertisment cinci centrate în jurul valorii de Sleeping Beauty Castelul, simbol al Disneyland.
Main Street (Main Street).


Strada principală care duce de la intrarea in Disneyland Park la castelul Sleeping Beauty, este construit în stilul unui oraș american tarziu XIX - începutul secolului XX, foarte asemănătoare cu orașul natal al Walt Disney - Marceline, Missouri.


Main Street într-o noapte ploioasă. Main Street și Castelul de pe o noapte ploioasă. Main Street Statele Unite ale Americii în dimineața.








Disneyland pe Main Street Station se află, din care un tren ingusta cu locomotive cu abur pe o șină circulară în jurul valorii de parcare (Disneyland Railroad). În plus, aceasta va începe o trăsuri cu cai marsrutul «tramvaie trase de cai și mașini de epocă» «Vehicule Main Street».


Main Street Station Front de tren. Main Street Station Front de tren. Gara Main Street.Disneyland Railroad. Main Street Statele Unite ale Americii. Main Street Statele Unite ale Americii. Main Street Statele Unite ale Americii. Main Street Statele Unite ale Americii. Emporium. Main Street Statele Unite ale Americii. Primăria. Main Street Statele Unite ale Americii. Main Strada Police Departament








































Disneyland pe Main Street sunt de mers pe jos pasaje Arcade Discovery si Arcade Liberty, parade celebre sunt deținute aici: Disney Parada (parada de personaje Disney), Fantillusion (de noapte-lumină paradă) și o dorește focuri de artificii magnific.






Disney Once Upon a Parade vis. Cenusareasa. Fantillusion. Fantillusion.















Fantasyland (în Fantasyland).

Această parte a parcului este destinat în primul rând pentru a distra vizitatorii mai tineri.Plimbari cu Fantasyland cunoștință vizitatorii cu povești de basme.


Fantasyland din Queen of Hearts Castelul. Fantasyland din Regina de Castelul Hearts.




Deci, în Sleeping Beauty Castelul (Le Chateau de la Belle au Bois inactive) puteti vedea dragon de foc-respirație, Alba ca Zapada si cei sapte pitici - în atragerea «Blanche-Neige et les septembrie Nains» și Pinocchio - în «Les Voyages de Pinocchio».


Le Château de la Belle au Bois inactive. Le Château de la Belle au Bois inactive. interiorul castelului. Lair Dragonului. Blanche-Neige et les septembrie Nains. Blanche-Neige et les septembrie Nains. Blanche-Neige et les Nains septembrie Les Voyages de Pinocchio.Au Cabana de la Marionnette. Les Voyages de Pinocchio. Les Voyages de Pinocchio. Les Voyages de Pinocchio. Les Voyages de Pinocchio.












































Puteți face un zbor de noapte de la Londra cu Peter Pan (Zborul lui Peter Pan), o plimbare cu zbor elefant Dumbo (Dumbo Elephant Flying), carusel "Le Carrousel de Lancelot» sau se plimba prin labirint cu Alice (Labirintul Curios lui Alice), și du-te o croaziera pe un vas mic mic «Le Pays des Contes de Taxe».


Zborul lui Peter Pan. Dumbo elefantul Flying. Le Carrousel de Lancelot. Le Carrousel de Lancelot. Labirintul lui Alice curios. Le Pays des Contes de taxe.




















Printre alte atractii - Moara «Les piruete du Vieux Moulin» și circ trenul «Casey Jr. - Le Petit Train du Cirgue ». În Teatrul de Vară «Fantasy scena Festivalului» oaspeții spectacol genial comedie muzicală cu personaje Disney, și lumea "mic» («E o lume mică») - păpușile vorbire care reprezintă copiii de toate naționalitățile din lume.


Les piruete du Vieux Moulin.The Old Mill. Este o lume mică. Cupe Mad Hatter lui Tea. Cupe Mad Hatter lui Tea. Cele cesti de ceai si Land Storybook. Sir lui Mickey și La menajerie du Royaume. Sala Toad. Caracter Express. Caracter Express .
































Adventureland (Adventureland).

Mergând în această parte a parcului, oaspeții se vedea bazar, care a jucat în scene de desene animate celebrul "Aladdin» («Le Passage Enchanté d'Aladdin»).


Intrarea la Adventureland. Le Passage Enchanté d'Aladdin.




Alte parcuri populare -. Robinson Crusoe loc de refugiu pe ramurile unui copac uriaș ("La Cabane des Robinson»), insula aventura cu pesteri («Insula Aventura») și Pavilionul «pirați Insulele Caraibe"


La Cabane des Robinson. La Cabane des Robinson. La Cabane des Robinson. Isle aventura.Isle aventura. Piratii din Caraibe.




















În această parte a parcului vă puteți bucura de atmosfera de aventura a lui Indiana Jones, în orașul antic ("Indiana Jones și Templul de pericol: ndoaselea!»).


Indiana Jones și Templul de pericol.

Frontierland (țările vecine).

Această parte a parcului, în stilul Wild West. Principalele atractii - montagne Munte role Big Thunder si bantuita casa Phantom Manor.


Big Thunder Mountain. Big Thunder Mountain. Big Thunder Mountain. Big Thunder Mountain. Big Thunder Mountain. Phantom Manor.




















Oaspeții pot vizita, de asemenea, Fort eroilor legendari de western «Legendele Wild West" și ferma prezent «Coral Critter», o plimbare pe lac intr-o barca, o canoe indiană sau cu barca.


Legends of Comstock West.Fort Wild.

Vizitatorii mai tineri vor putea să joace jocuri de pe site-ul indian Pocahontas (Pocahontas Indian Village), pentru a se întâlni cu cowboy și indieni, pentru a vizita o mică grădină zoologică.


Pocahontas Indian Village.

În frontiera țării este, de asemenea, arată Tarzan («Encounter Tarzan»), atracție «Galerie Rustler Roundup Shootin '» și saloane de multe cowboy care servesc gratar.


Rustler Roundup Shootin 'Gallery

Discoveryland (descoperiri de țară).




Această parte a parcului, care sa deschis în 1992, a fost creat în spiritul viitorului, așa cum este văzut secolului XIX ficțiune. O vizită în atracție «Le Visionarium», aveți posibilitatea să luați o excursie pe o mașină a timpului, si cu atractia «Steaua Tours» - un zbor spre stele.



Comercianti stele.

În plus, oaspeții de parc gasi o racheta pe orbita («Orbitron - Masini de Volantes»), a se vedea lumea subacvatica de la fereastra "Nautilus» («Les Mysteres du Nautilus»).


Nautilus. interiorul Nautilus. interiorul Nautilus.








Alte atracții populare din această parte a parcului - "Space Mountain» («Space Mountain - De la Terre à la Lune») și Autopia (kart cale).


Space Mountain Mission 2. Misiunea Space 2 Munte. Munte Misiunea Space 2 și. OrbitronSpace Mountain Mission 2.

















Belle de Crăciun Satul. Belle de Craciun Village.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină