Persoane interesate

miercuri, 5 decembrie 2012

DEZASTRU în DIRECT la "Germanii au talent"





Emisiunea "Germanii au talent" s-a terminat dezastruos după ce 3 numere ale unor concurenţi au avut nevoie de intervenţia medicilor, 4 persoane aflându-se în real pericol. Astfel, ediţia live, urmărită de 4,49 de milioane de germani, a fost considerată un adevărat eşec, echipa tehnică fiind sursa problemelor.
Primul incident la Das SuperTalent avut loc atunci când o tânără cântăreaţă de 16 ani s-a sufocat şi a fost la un pas de moarte atunci când, în timp ce trăgea aer în piept pentru a reuşi o notă înaltă, a inspirat confetti.

Apoi un interpret de operă, Simone Ciccarese, şi-a pierdut complet vocea după ce tehnicienii au inundat scena cu prea multă gheaţă. Bărbatul a avut nevoie, ca şi ceilalţi trei artişti, de îngrijiri medicale.

Cel mai spectaculos incident a avut loc atunci când doi tineri Leo şi Christian, care trebuiau să distugă o maşină pe scenă, au trebuit să fie salvaţi de pompieri, pentru că automobilul a luat foc.



Co-prezentatorul Dieter Bohlen a explicat, înainte de a începe emisiunea: "Abia aştept să vedem dacă toate numerele merg ca plănuite, pentru că repetiţiile au fost haotice. Nimic n-a mers".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină