Persoane interesate

joi, 6 decembrie 2012

Hotelul de gheață în QuebecUna dintre principalele atractii ale iernii Quebec (Canada) este Ice Hotel (Eng hotel de gheață, fr. Hotel de Glace) De la începutul lunii ianuarie până la mijlocul lunii martie, el isi asteapta oaspetii in camerele lor din gheață și zăpadă. Oaspeții trebuie să doarmă pe un pat de gheata.



 
Din motive de fragilitate a materialului creat de Ice Hotel în fiecare an trebuie să fie reconstruit. Construcția hotelului a zonei aproximativ trei mii de metri pătrați, are 15 de tone de zăpadă și 500 de tone de gheață. De construcție este o lună întreagă, este vorba de o muncitori câteva zeci. Tot mobilierul din fiecare dintre cele 40 de camere din gheata. 
 
Ice Hotel este uimitor de frumos - pereti, coloane sculptate, arcade, candelabre și candelabre sunt orbitor. În plus față de camerele de hotel sunt un bar de gheață, cafenea, capela nunta, un cinematograf, un patinoar, o galerie de artă, cu sculpturi de gheață, și un muzeu dedicat culturii Inuit. Există chiar și un șemineu, care într-un fel nu se topeste. 
 
Se pare că-și petreacă noaptea acolo, nu va fi foarte confortabil, dar nu este. La data de paturi de gheață sunt saltele și piei de ren calde, iar oaspeții dorm în saci de dormit concepute pentru exploratori polari. Perete de metri de mare de gheață este un izolator termic naturală, în plus, inainte de culcare servește un centru spa și o saună. 
 
De divertisment pentru oaspeții ca mushers cursuri, după care puteți merge într-o excursie separată la un sania trasă de câini, iar Ice Slide magnific pentru copii. Prețul la hotel aproximativ 200 de dolari de persoană.
 
Hotelul a fost deschis în 2001, alături de Montmorency cascada lângă Kvebeka.S atracție iarna trecută exotica a fost mult mai aproape de tur, după mutarea într-o nouă reședință, situată aproape în centrul orașului Quebec, pe site-ul zoo vechi. De-a lungul anilor, hotelul a fost vizitat de peste o jumătate de milion de turiști.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină