Persoane interesate

miercuri, 5 decembrie 2012

Freddie Mercury. "Am făcut într-adevăr tot ce am putut .."


Freddie Mercury (născut Freddie Mercury, Farrokh Bulsara numele real, Goodge ;.
5 septembrie 1946, Stone Town, Zanzibar - Noiembrie 24, 1991, Londra, Marea Britanie) - cântăreață britanică și Parsi origine muzician, solistul grupului rock Queen.


Freddie Mercury a fost născut pe 5 septembrie 1946 privind insula Zanzibar în Bomi familie Parsi (1908 - 25/12/2003) și Jerome (09.29.1922 -?) Bulsara. La nastere, băiatul a fost dat numele de Farooq, care înseamnă "frumos", "fericit". Tatăl său a lucrat ca un casier de la Curtea Supremă de Farukh Anglia și Țara Galilor (în engleză).



În 1952, sora lui Freddie apărut Kashmir. În 1954, părinții au identificat Farukh la Sf. Petru din Panchgani, la 500 de kilometri de la Bombay. Freddie locuia acolo cu bunicul său și mătușa. Numele de "Farouk" a fost ciudat se pronunță colegii (cea mai mare parte în limba engleză), astfel încât prietenii au început să-l numesc Freddie.



În zece ani, el a devenit un campion în școală de tenis de masă, doisprezece ani mai târziu a primit cupa pentru câștigarea juniori all-in jurul, precum și scrisoarea "de prosperitate în toate științele și artele." Freddie a fost un elev bun, cu un interes în muzică și pictură, a făcut întotdeauna desene pentru prieteni și rude. De asemenea, el a cântat în corul școlii și a participat în producții de piese de teatru.



De la o varsta frageda Freddie pasionat de muzica. Cântatul a luat aproape tot timpul său liber, uneori în detrimentul ocupării forței de muncă. Pe capacitatea muzicale Freddy arătat principal al Sf. Petru. El a scris o scrisoare părinților băiatului, în care el a propus să organizeze cursuri pentru Freddie pentru a juca pian pentru o mică taxă. Părinții au convenit, și Freddie a început cu entuziasm pentru a învăța. La absolvire, el a primit gradul al patrulea pe teoria și practica (în engleză pian gradul IV).



În 1958, cinci prieteni de la Scoala de Sf. Petru - Freddie Bulsara, Derrick Brancheau, Bruce Murray, Farang Irani și Victory Rana au format trupa de rock primul lor, pe care au numit-Hectics (Rus Fidget). Trupa a cantat la petreceri, dansuri de școală și aniversări. Freddie copilărie întotdeauna timid de dinți sale neobișnuite și, prin urmare, atunci când zâmbești acoperit gura ei. Acest obicei l-au ținut și doar atunci când el a devenit un adult ...



În 1962, un Freddie de șaisprezece ani a terminat scoala de Sf. Petru din Panchgani și s-a întors la Zanzibar. La începutul anului 1964, guvernul britanic a trecut sultanul Arabe Zanzibar, și săptămână după care Zanzibar a fost declarat un stat independent. Din cauza tulburărilor politice din țară familia Bulsara, luând în doar două valize cu haine, a zburat în Marea Britanie.



Sosind în Anglia, familia s-a oprit la rudele care locuiesc în primul Bulsara Feltheme, județul Midlsaks, apoi au cumparat o casa. Freddie, care la acea vreme era optsprezece ani, el a intrat Aylsvort Școala Politehnică, unde a pictat mai ales pentru că am vrut să merg la colegiu art. Familia avea probleme cu banii, așa că în timpul vacanței de Freddie a trebuit să caute locuri de muncă. Inițial, el a lucrat în departamentul de catering de la aeroportul Heathrow din Londra, apoi - ca un incarcator frontal pe Felthema stoc comercial.



În luna mai 1966, care se încheie Aylsvort mare punctaj pe pictura, Freddie a fost intervievat la Ealing College of Art din Londra, unde a început să studieze la departamentul de ilustrare grafică a toamna aceluiași an. Curând după aceea, Freddy plecat de acasă și a trăit într-un apartament închiriat în Kensington, cu prietenul său Chris Smith. Kensington în acei ani a fost inima boem Londra și art. Freddie a atras o mulțime, un loc special în desenele sale deținute de către idolul său - chitaristul Jimi Hendrix.



În vara anului 1969-vechi Freddy Ealing absolvit cu o diplomă în designer grafic. Freddie în curând mutat la Roger Taylor, si-au deschis un magazin in Piata Kensington, unde au vândut tablourile Freddie, și alte produse. 13 august Freddie întâlnit Liverpool trupa Ibex. La zece zile după ședință, Freddie știa repertoriul întreaga grupului, a adăugat câteva din piesele lor, și a plecat cu ei pe teritoriul lor concert comun în primul Bolton, Lancashire. Concertele lor au avut loc la festivalul de blues anual, astfel încât evenimentul acoperit de presa.



În septembrie-octombrie 1969, la sugestia lui Freddie grupul a fost redenumit epavei ("epave"), și Freddie s-a dus la truc este de a convinge toate pentru a modifica numele grupului. După ce epava redenumirea a dat mai multe concerte, dar în curând, în mare parte datorită Mike Bersin revenit la Liverpool la studiu, grupul desfiintat. Freddie a decis să găsească un nou grup. Printre anunțurile din Melody Maker, el a găsit un loc de muncă în Marea grup vocal lapte acru («marea Lapte acru"), dar în curând nu Mării lapte acru este de peste.



La sfârșitul anului 1969 Freddie Mercury în West Kensington îndeplinite prin Brian May cu Mary Austin, cu care a trăit timp de aproximativ șapte ani. Dar apoi s-au despartit. Un zi totul s-a schimbat când Freddie a recunoscut că ar trebui să spun ceva important, ceva care va schimba relația lor pentru totdeauna. Mary spune: "am fost un pic naiv, și mi-a luat un timp pentru a realiza adevărul. În cele din urmă, el a fost bucuros că mi-a spus că el este bisexual. " Maria a decis că era timpul să plece, dar el a convins să nu meargă departe.



Ei au rămas prieteni apropiați, Mercur a făcut-o secretarul său personal, și a mărturisit de multe ori că Maria - prietenul lui doar real. Într-un interviu acordat în 1985, Mercury a spus, "Toate mei iubiți m-au întrebat de ce nu mă pot înlocui, Mary. Dar nu este pur și simplu imposibil. Ea - singurul meu prieten, si nu am nevoie de nimeni altcineva. Acesta a fost de fapt soția mea. Noi credem unul în celălalt, și asta e suficient pentru mine. " El și-a dedicat mai multe melodii Maria, dintre care cele mai semnificative este un cântec «iubirea vieții mele».Mercur a fost nașul fiului cel mai mare al Mariei, Richard, și a lăsat-o după moartea lui conac.



În aprilie 1970, Tim Staffell a decis să părăsească zâmbet, și un loc în voce lor de grup a luat Freddie. La inițiativa sa, grupul a fost redenumit Regina. Odată ce grupul a devenit un obișnuit, Freddie a hotărât să elaboreze ei arme . Potrivit unei teorii, originea a fost emblema Regatului Unit, cu litera latină Q, în jurul căreia "țesute" zodiac semne Regina membri: doi lei - John Deacon și Roger Taylor, crab, ieșirea din foc - semnul Racului - Brian May. Mai presus de toate cifrele se ridica pasare Simurgh - un simbol sacru al zoroastrismului, simbolizând libertatea spirituală a Pământului. Două zâne cu aripi - asistent bun pentru eroii epic britanic.



În 1972, în timp ce de înregistrare în studioul de debut Trident album Queen, Freddie a decis să își schimbe numele pentru a Bulsara numele de scena "Mercur" (în engleză Mercur - «Mercur" și "Mercur"). Freddie a fost autorul a reginei prima melodie, a intrat topurile din Marea Britanie - «Seven Seas of Rhye» (1973). El a scris, de asemenea, pozitiv grupului de fabricație - «Killer Queen" (1974), precum și Regina piesa cea mai de succes - "Bohemian Rhapsody". Cântec prezis eșec, deoarece este prea mare dupa standardele durata de timp pentru stilurile unice și a jucat pe posturile de radio comerciale și de amestec de mai multe genuri de muzică și. Dar regina a lansat piesa ca un singur, filmat un videoclip pentru ea, care a fost o revoluție în videoclipuri muzicale, iar unii chiar au numit-o "muzica video în primul rând," chiar dacă clipuri pentru piesele au fost înregistrate înainte.



În 1975, regina a vizitat Japonia. Muzicienii au fost surprinși primirea călduroasă de fani japonezi. Brian May, a reamintit: "Am avut un oarecare succes în Marea Britanie și SUA, dar nu am văzut astfel de fanatism și adorație. Dintr-o dată, în Japonia, am început să simt ca o stea, cum ar fi The Beatles și The Bay City Rollers, oamenii ne-a întâmpinat cu strigăte de bucurie, care a fost o noutate pentru noi. " Freddie a căzut în dragoste cu Japonia și a devenit un colecționar fanatic de arta japoneză.



07 octombrie 1979 un vechi vis devenit realitate Freddie - el a venit cu Royal Ballet (în engleză). Pentru performanța sa, el a ales piesa «Bohemian Rhapsody" si "Crazy Thing Called Love Micul». În 1980 a schimbat imaginea lui Freddie - părul tăiat scurt, și a crescut-o mustață.



Freddie Mercury nu a fost o relație de lungă cu celebrul austriac actrita Barbara Valentin, pe care a întâlnit-o în 1983. Mercury a spus relației lor: "Barbara și am creat o alianță care a fost mai puternică decât orice de iubitori mele pentru ultimii șase ani. Chiar nu putea spune și să fie el însuși cu ea, ceea ce se întâmplă cu mine foarte des. " Muzician, de asemenea, aceasta a menționat, printre altele, în dedicarea album solo sau «Dl. »Guy Bad.



Imagini cu Freddie Mercury de la începutul popularitatea sa a ridicat câteva întrebări despre orientarea sa, dar a evitat întotdeauna Mercur speculații asupra vietii sale private, ras sau a răspuns la vag. Într-un interviu acordat în 1984 din Canada revista de muzica express, el a spus:. "Întotdeauna am încercat să rămânem într-o singură cutie, cu gay În primul rând, a fost servit, așa că am bisexual, apoi a început să vorbească despre exteriorul hermafrodite, în plus, unele bârfă, nu am rezistat pentru că au contribuit la catchy Titlul Dacă te referi la preferința mea sexuală:. foarte simplu - eu o fac cu cineva te iubesc și nu există nici o ascunde partea de jos viața mea personală este treaba nimănui "... Cu toate acestea, o dată pe Mercur a recunoscut: "Am avut iubitori mai mult de Liz Taylor - de ambele sexe - dar conexiunea mea nu se termina aici. Ca și cum am mânca oameni si distruge-le. "



13 iulie 1985 a fost o zi specială pentru Regina și Freddie. În această zi, ajutor concert live - un spectacol mare la stadion "Wembley", la care au participat 75000 de spectatori și o mulțime de artiști celebri, cum ar fi Elton John, Paul McCartney, David Bowie, Sting, U2, si multe altele (de-a lungul Shaw pe "Wembley" , a fost un concert în Philadelphia). Concertul a fost difuzat de televiziune din toată lumea, care este, părea mai mult de un miliard de oameni! Regina discursul său a asigurat locul lor în istorie, și toți observatorii, jurnaliști, fani si critici au fost unanimi că grupul a devenit un punct culminant.



Un an mai tarziu, 12 iulie 1986, regina a dat din nou un concert pe stadionul Wembley din Turul Magic rundă în sprijinul albumului A Kind of Magic. Acest concert au participat peste 120.000 de persoane, iar el a mai târziu a fost lansat ca o regina la Wembley. Show-ul final al turneului de la Knebworth pe 9 august a fost ultimul spectacol cu ​​Regina Merkyuri.V martie 1987, Freddie Mercury se întâlnește cu Montserrat Caballe la Barcelona și ia dat o casetă cu unele dintre melodiile sale noi. Aceste melodii au fost impresionati de Caballe, și ea a efectuat chiar unul dintre ei, la un concert din Londra, Covent Garden, la surpriza de Freddie Mercury.



La începutul lunii aprilie 1987 Mercur și Caballe inceput sa lucreze la un album comun. La sfârșitul lunii mai, celebrul "Ku Club" a avut loc pe insula Ibiza Festivalul de Muzica, unde Mercur și Caballé au fost invitati de onoare. Ei au efectuat cântec la festivalul «Barcelona», care este dedicat lui Freddie Mercury natal Caballe.



În 1986, au început să apară zvonuri că Freddie Mercury a avut SIDA. Inițial, presa scurgeri de informații pe care el a fost de a lua un test HIV. Din 1989 a început să arate schimbări semnificative în aspectul Mercur - el a fost foarte subțire. Cu toate acestea, până în ultimele zile ale muzician a negat toate zvonurile cu privire la starea lui de sănătate. Lui a fost diagnosticat știa doar prieteni apropiați.



În 1989, Regina trupa și-a dat în primii ani de un interviu comun la radio, în cazul în care a raportat că el a vrut să pas înapoi de la sistemul tradițional de "album-turneu", în legătură cu care să facă un tur de această dată, nu va merge. Motivul real a fost faptul că starea fizică a vocalistului nu are voie să dețină concerte.



Mercur, știind că timpul este scurt, am încercat să scriu cât mai multe cântece. În ultimii ani ai vieții sale, cu excepția său album solo, «Barcelona» muzician a reușit să înregistreze melodii pentru încă trei albume. Atunci când viața lui a fost lansat două albume - Miracle, care a fost lansat în 1989 și Innuendo, lansat în 1991. De asemenea, melodiile de pe album a fost filmat câteva clipuri video. Prin ultima viata clipuri albumul au fost filmate în alb și negru pentru a ascunde starea fizică a vocalistului. După moartea lui Freddie Mercury, ceilalți membri ai grupului, folosind înregistrarea vocii sale, în măsură să elibereze în 1995, regina ultimul album Made in Heaven.



23 noiembrie 1991 Freddie a trecut la dosar că el are SIDA, "Având în vedere zvonurile care au mers până în presă în ultimele două săptămâni, vreau să confirme că testul meu de sânge au arătat prezența virusului HIV. Am SIDA. M-am gândit că este necesar să păstreze acest secret de informații, pentru a păstra cei dragi liniștite. Dar e timpul să spună adevărul mele, la prieteni si fani din întreaga lume. Sper că toată lumea se va alătura luptei împotriva acestei boli teribile. " De asemenea, el a ordonat de a transfera toate drepturile la piesa «Bohemian Rhapsody" fondul Higgins Terence (în engleză), creat pentru a contracara SIDA și HIV.



În ziua următoare, 24 noiembrie, despre ora șapte seara, Freddie Mercury a murit la locuinta sa din Londra, de pneumonie bronșic împotriva SIDA, el a fost de 45 de ani. După ce a luat cunoștință de moartea sa, mii de oameni au venit la gardul lui Lodge Gradina acasă, pentru a pune pe cale flori, carti, scrisori și fotografii. Fani Mercur a pierdut idolul său, Clark a pierdut un prieten, "A fost o imagine rară, care nu poate fi repetată."



Înmormântarea lui Freddie Mercury a avut loc închis - au participat doar familia și prietenii.În ciuda faptului că muzician, ca un adult, nu mai urmat convingerile zoroastrieni, părinții săi, care zoroastrism practică, ceremonia de înmormântare efectuate în conformitate cu convingerile lor, cu excepția incinerare a corpului, care, conform obiceiului de a zoroastrismului nu sunt binevenite. Freddie Mercury a fost incinerat corpul. Mary Austin știe doar în cazul în care se afla ramasitele unui muzician - asta a fost dorinta lui.



25 noiembrie 1996, la 5 ani de la moartea lui Freddie Mercury în Montreux (Elveția), în cazul în care muzicianul a lucrat timp de mulți ani și odihnit, a fost un monument. Inițial Regina muzicieni planificat să ridice un monument în Londra, și în timpul celor patru ani care au fost în căutarea unui loc pentru el acolo, dar au fost refuzate. Singurul loc de monument propus de Guvern de la Londra, a fost Colegiul curtea de Artă, unde a studiat Freddie. Prieteni crezut că a fost o insultă la adresa memoriei de un mare muzician. 18 iunie 2003 la Londra, în apropiere de Teatrul Dominion, care găzduiește în mod regulat spectacol este We Will Rock You, a deschis o altă înălțime monument de aproximativ 8 metri.


Freddie Mercury a fost la Londra. "


Piesa «Bohemian Rhapsody", care a fost scris de Freddie, a fost recunoscut ca "cel mai bun cântec al mileniului", în conformitate cu Oficial Compania [Charts. Al doilea este aceeași bine-cunoscut (și, probabil, și a depășit-o în popularitate) cântec Freddie a fost și rămâne "We Are The Champions", care a fost în rotația pe aproape toate posturile de radio din SUA, să nu mai vorbim de faptul că acest cântec a devenit imnul neoficial al câștigătorului importante evenimente sportive.







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină