Cvas
Home Brew - aceasta bautura minunata, si baza pentru multe feluri de mâncare din bucătăria rusă.Gatiti nu este dificil. Încercați să-l!
Video Cvas face este
această rețetă, nu va fi însoțită de o descriere a standardelor de exacte ca produsele Cvas fac nu necesită respectarea precisă, toate foarte aproape, prin ochi.
cvas Pentru noi, în primul rând, aveți nevoie de pâine. Cel mai bun din toate, desigur, pentru a face pâine de secară Cvas, deoarece, în opinia mea, această bere se dovedește cel mai delicios și cel mai important, plin de paine de secara face o culoare frumoasă, dar vă puteți pregăti destul de preparare a cafelei și o pâine gri și pe pâine albă, și puteți lua un amestec de piese diferite de pâine.
înainte de a face pâine tăiate cvas și uscate. Personal, prefer să taie pâine fin, dar puteți tăia cum iti place - mic mare, - toate valide și totul este corect. painea feliata este prea uscat in cuptor. Acest lucru se face în primul rând, în scopul de a satura dozator de culoare. Dacă doriți să faceți o bere întuneric, apoi se usuca - paine feliata Fry la culori intense și chiar arse la lumină, dar asigurați-vă că pâinea nu a fost ars atât de mult ca în caz contrar bere poate gust amar. Pentru a începe producția de pâine dospită, va trebui mai întâi să se pregătească de pornire dospit. Pentru a face acest lucru, să ia un borcan litru si umple-l cu privire la jumătate biscuiti uscate, se adauga 2 linguri de zahăr și aproximativ o jumătate de litru de apa clocotita.lasa firimituri grozav. În final, ar trebui să obținem nu o mulțime, dar nu terci pâine lichid. În cazul în care amestecul devine thickish, adauga cateva ape. Se răcește amestecul pâinea într-o stare calda, deoarece vom continua să adăugăm drojdia și dacă le adăugați la cald, se gateste doar și pierde activitatea sa. Vom adăuga o sumă minimă de drojdie. Mai bine, desigur, se adaugă drojdia trăi, dar il poti lua si usca. Dacă va fi adăugarea de drojdie de viu, se năruie o bucata mica de marimea unei unghii, iar dacă luați uscat, apoi se adaugă un vârf de cuțit. Se amestecă, se acoperă marlechkoy borcan sau Timmy și se lasă timp de 2 - 3 zile într-un loc cald sa fermenteze. În procesul de fermentație va fi emis, iar bulele de gaz vor avea un miros foarte placut de fermentare. După ce este gata de pornire, puteți începe să cvas. În primul rând aveți nevoie pentru a decide care unul - întuneric sau lumină - cvas doriți să primiți. În cazul în întuneric, atunci veți avea nevoie de un loc uscat - firimituri de pâine prajita, iar dacă lumina, pâine poate fi uscat sau ușor, sau nu, la toate uscată un pic. Se toarnă în 3 - litri aproximativ 3 pumni de pesmet, se adauga 4 linguri de zahăr și se toarnă apă pe umerii bancilor. Dacă vă pregătiți o bere întuneric, apoi se toarna apa clocotita rece pentru a scoate din culoarea biscuiti, și dacă lumina, apoi se toarna apa calda. Dacă ai turnat apă clocotită, apoi lăsați amestecul să se răcească pâinea să se încălzească. Adauga pâine aluat. adaug totul, deși ar fi de ajuns și jumătate. Lasa apoi banca cu viitorul cvas într-un loc cald timp de 1-2 zile sa fermenteze. Odată ajuns la bere în timpul fermentației claritate necesară și acid, se toarnă printr-un strat dublu de tifon pentru a face pesmetul cele mai distincte. Ca rezultat, veți obține aproximativ 2 litri de cvas și aproape un litru de razboi in formatele jar terci de cereale, pe care le vom folosit ca un starter. Acesta este stocat în frigider. Potrivit opiniei dominante, aceasta poate fi păstrată timp de aproximativ 2 săptămâni. Sincer, mă îndoiesc cu privire la o astfel de perioadă lungă de timp, dar 3 - 5 zile de sigur. După prepararea cafelei este filtrat, puteți încerca și, dacă se dorește, se adaugă zahăr după gust. Dacă ați vrut să BREW o soluție de zahăr dulce ar trebui să fie într-o cantitate mică de apă caldă și se adaugă o cutie de cvas. fermentare în borcanul cu lichid, adăugați un pumn de stafide și a pus într-un loc cald pentru o altă zi. apoi se toarna bere într-un recipient etanș sigilabil o sticlă bună și locul în frigider pentru o zi. Cvas este gata! Dacă aveți dorința de a continua să continue să se ocupe cu aluat, aluatul de utilizare ca restul de terci de cereale.Întregul proces ar trebui să înceapă, după cum urmează: la fel ca în prima dată, a pus într-un borcan de aproximativ 3 pumni de pesmet, se adauga zaharul - apa, lasa sa se raceasca, se adaugă aproximativ jumătate din celuloză (aproximativ jumătate și jumătate este utilizat pentru alte cvas de pornire bănci sau aruncați ), setați sa hoinareasca, se filtrează, cu excepția celulozei rămasă pentru fermentare, se adaugă stafide pentru prepararea cafelei, magazin în frigider. Am observat că gustul real al cvas puteți aprecia pe deplin doar al doilea lot de cvas, deoarece în pregătirea prima parte a drojdie folosit, și ei fac gust de cvas cacealma.câteva cuvinte despre culoarea cvas. Dacă doriți să culoarea cvas cu mai multă profunzime și apoi puteți atinge până preparare a cafelei cu pumnul. Pentru a face acest lucru, într-o cratiță mică, se încălzește lingura de zahar pentru atâta timp cât nu se topeste si nu va primi culoare închisă. Porții foarte mici, se adauga zaharul brun la aproximativ o jumătate de pahar de apă fierbinte și se lasă până când se dizolvă complet. Vreau să vă atrag atenția asupra faptului că apa este într-adevăr necesar să se adauge porțiuni mici și foarte atent, deoarece caramel este fierbinte și dacă adăugați o mulțime de apă dintr-o dată, se poate vărsa peste, risca arsuri. În finit bere pumn, se adaugă o soluție pentru a obține culoarea dorită.
această rețetă, nu va fi însoțită de o descriere a standardelor de exacte ca produsele Cvas fac nu necesită respectarea precisă, toate foarte aproape, prin ochi.
cvas Pentru noi, în primul rând, aveți nevoie de pâine. Cel mai bun din toate, desigur, pentru a face pâine de secară Cvas, deoarece, în opinia mea, această bere se dovedește cel mai delicios și cel mai important, plin de paine de secara face o culoare frumoasă, dar vă puteți pregăti destul de preparare a cafelei și o pâine gri și pe pâine albă, și puteți lua un amestec de piese diferite de pâine.
înainte de a face pâine tăiate cvas și uscate. Personal, prefer să taie pâine fin, dar puteți tăia cum iti place - mic mare, - toate valide și totul este corect. painea feliata este prea uscat in cuptor. Acest lucru se face în primul rând, în scopul de a satura dozator de culoare. Dacă doriți să faceți o bere întuneric, apoi se usuca - paine feliata Fry la culori intense și chiar arse la lumină, dar asigurați-vă că pâinea nu a fost ars atât de mult ca în caz contrar bere poate gust amar. Pentru a începe producția de pâine dospită, va trebui mai întâi să se pregătească de pornire dospit. Pentru a face acest lucru, să ia un borcan litru si umple-l cu privire la jumătate biscuiti uscate, se adauga 2 linguri de zahăr și aproximativ o jumătate de litru de apa clocotita.lasa firimituri grozav. În final, ar trebui să obținem nu o mulțime, dar nu terci pâine lichid. În cazul în care amestecul devine thickish, adauga cateva ape. Se răcește amestecul pâinea într-o stare calda, deoarece vom continua să adăugăm drojdia și dacă le adăugați la cald, se gateste doar și pierde activitatea sa. Vom adăuga o sumă minimă de drojdie. Mai bine, desigur, se adaugă drojdia trăi, dar il poti lua si usca. Dacă va fi adăugarea de drojdie de viu, se năruie o bucata mica de marimea unei unghii, iar dacă luați uscat, apoi se adaugă un vârf de cuțit. Se amestecă, se acoperă marlechkoy borcan sau Timmy și se lasă timp de 2 - 3 zile într-un loc cald sa fermenteze. În procesul de fermentație va fi emis, iar bulele de gaz vor avea un miros foarte placut de fermentare. După ce este gata de pornire, puteți începe să cvas. În primul rând aveți nevoie pentru a decide care unul - întuneric sau lumină - cvas doriți să primiți. În cazul în întuneric, atunci veți avea nevoie de un loc uscat - firimituri de pâine prajita, iar dacă lumina, pâine poate fi uscat sau ușor, sau nu, la toate uscată un pic. Se toarnă în 3 - litri aproximativ 3 pumni de pesmet, se adauga 4 linguri de zahăr și se toarnă apă pe umerii bancilor. Dacă vă pregătiți o bere întuneric, apoi se toarna apa clocotita rece pentru a scoate din culoarea biscuiti, și dacă lumina, apoi se toarna apa calda. Dacă ai turnat apă clocotită, apoi lăsați amestecul să se răcească pâinea să se încălzească. Adauga pâine aluat. adaug totul, deși ar fi de ajuns și jumătate. Lasa apoi banca cu viitorul cvas într-un loc cald timp de 1-2 zile sa fermenteze. Odată ajuns la bere în timpul fermentației claritate necesară și acid, se toarnă printr-un strat dublu de tifon pentru a face pesmetul cele mai distincte. Ca rezultat, veți obține aproximativ 2 litri de cvas și aproape un litru de razboi in formatele jar terci de cereale, pe care le vom folosit ca un starter. Acesta este stocat în frigider. Potrivit opiniei dominante, aceasta poate fi păstrată timp de aproximativ 2 săptămâni. Sincer, mă îndoiesc cu privire la o astfel de perioadă lungă de timp, dar 3 - 5 zile de sigur. După prepararea cafelei este filtrat, puteți încerca și, dacă se dorește, se adaugă zahăr după gust. Dacă ați vrut să BREW o soluție de zahăr dulce ar trebui să fie într-o cantitate mică de apă caldă și se adaugă o cutie de cvas. fermentare în borcanul cu lichid, adăugați un pumn de stafide și a pus într-un loc cald pentru o altă zi. apoi se toarna bere într-un recipient etanș sigilabil o sticlă bună și locul în frigider pentru o zi. Cvas este gata! Dacă aveți dorința de a continua să continue să se ocupe cu aluat, aluatul de utilizare ca restul de terci de cereale.Întregul proces ar trebui să înceapă, după cum urmează: la fel ca în prima dată, a pus într-un borcan de aproximativ 3 pumni de pesmet, se adauga zaharul - apa, lasa sa se raceasca, se adaugă aproximativ jumătate din celuloză (aproximativ jumătate și jumătate este utilizat pentru alte cvas de pornire bănci sau aruncați ), setați sa hoinareasca, se filtrează, cu excepția celulozei rămasă pentru fermentare, se adaugă stafide pentru prepararea cafelei, magazin în frigider. Am observat că gustul real al cvas puteți aprecia pe deplin doar al doilea lot de cvas, deoarece în pregătirea prima parte a drojdie folosit, și ei fac gust de cvas cacealma.câteva cuvinte despre culoarea cvas. Dacă doriți să culoarea cvas cu mai multă profunzime și apoi puteți atinge până preparare a cafelei cu pumnul. Pentru a face acest lucru, într-o cratiță mică, se încălzește lingura de zahar pentru atâta timp cât nu se topeste si nu va primi culoare închisă. Porții foarte mici, se adauga zaharul brun la aproximativ o jumătate de pahar de apă fierbinte și se lasă până când se dizolvă complet. Vreau să vă atrag atenția asupra faptului că apa este într-adevăr necesar să se adauge porțiuni mici și foarte atent, deoarece caramel este fierbinte și dacă adăugați o mulțime de apă dintr-o dată, se poate vărsa peste, risca arsuri. În finit bere pumn, se adaugă o soluție pentru a obține culoarea dorită.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu