Persoane interesate

sâmbătă, 11 februarie 2012

Whitney Houston a murit, la vârsta de 48 de ani.















Whitney Houston a murit, la vârsta de 48 de ani.









Potrivit anchetei preliminare, Whitney Houston pare să se fi înecat în cada de baie din camera 454 a hotelului Beverly Hilton, unde a fost cazata. Au declarat oficialii nu au fost găsite droguri sau de alcool la faţa locului, cu excepţia unor medicamente eliberate cu prescriptie medicala. Un membru (coafeză) din antourage Houston a constatat inconstienta cântăreaţă şi jumătate scufundata în cada de baie pe sâmbătă după-amiază. De securitate a fost numit, paramedicii au fost chemaţi şi o garda de corp a încercat să o reînvie prin CPR, dar Houston a fost declarat mort la 3:55
Postat de foxcrawl la 1:01 pm


Doamna Houston a murit sâmbătă în ajunul Premiilor Grammy. Ea a fost programată să adere la o ceremonie de pre-Grammy, dar ea a fost descoperit mort oră înainte de eveniment.

Foxcrawl












Whitney Houston, câştigătoare a mai multor premii muzicale, cantareata una dintre cele mai mari superstaruri , a murit la 48 de ani.  Nici o cauza a decesului nu a fost anuntat inca, dar politia din Los Angeles a declarat că un apel de urgenţă a fost plasat la ora 03:23 astăzi - 11.02.2012, spunând că Whitney a fost inconştienta la etajul al patrulea din Beverly Hilton Hotel. Autorităţile au ajuns în termen de două minute, dar încercările de a o resuscita pe Houston a eşuat şi a fost declarata moarta la ora 3:55
 












Potrivit Guiness World Records, Whitney Houston a fost cea mai premiată cântăreaţă din lume, cu peste 400 de premii din industria muzicală, dintre care 2 premii Emmy, 6 premii Grammy, 30 de premii la gala Billboard Music Awards şi alte 22 la American Music Awards. Houston a fost şi una dintre artiştii din lumea muzicii care au reuşit vânzări impresionante în întreaga lume, cu peste 170 de milioane de albume vândute şi zeci de single-uri lansate.
De asemenea, Whitney fost singurul artist ale cărui piese a ocupat de şapte ori consecutiv, locul 1 în topul Billboard Hot 100 hits - "Saving All My Love for You", "How will I Know", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance with Somebody", "Didn't We Almost Have It All", "So Emotional", şi "Where Do Broken Hearts Go". Albumul său de debut, "Whitney Houston", a devenit cel mai bine vândut album de debut la vremea sa, albumul fiind numit şi "cel mai bun" al anului 1986 de către prestigioasa publicaţie Rolling Stone.
Artista a fost aleasă pentru rolul principal în filmul "The Bodyguard", în 1992, acesta fiind şi primul său pas în industria filmului. Tot ea a compus şi soundtrack-ul filmului, pentru care a primit premiul Grammy. Piesa centrală din film, "I Will Always Love You", a devenit cel mai bine vândut single de către o femeie în întreaga istorie a muzicii.
În 1989, l-a cunoscut pe cântăreţul Bobby Brown, cu care avea să se căsătorească trei ani mai târziu. Alături de Bobby Brown, Whitney a avut o fiică, Bobbi Kristina Houston Brown, singurul ei copil, la doar un an de la căsătorie. În 2006, după ani întregi de mariaj tumultuos, printre care şi scandalurile despre artistă şi consumul de droguri, Houston a depus actele pentru divorţ. Când acesta a fost pronunţat, cântăreaţa a primit custodia fetiţei sale.
Ultimul său album a fost lansat în 2009, iar 2010, Whitney şi-a relansat albumul de debut într-o ediţie aniversară.














ULTIMELE IMAGINI cu Whitney Houston, 

surprinse în urmă cu doar două zile























Rev Marvin Winans a spus cel mai bine este "Whitney Am Gotchoo aka Got You". Înmormântarea Whitney Houston a avut loc în Newark, New Jersey sâmbătă. Organismul Cantareata târziu a sosit de la New Hope Biserica Baptistă într-un dric de culoare aurie. Sicriul ei a fost drapat cu flori albe şi mov. Mama ei, Cissy Houston, şi fiica, Bobbi Kristina, aşezat în faţa bisericii, la fel ca Stevie Wonder şi Clive Davis.


Programul prezentat o scrisoare de la Cissy la Whitney: "Nu am spus că atunci când s-au născut, Duhul Sfânt mi-a spus că nu ar fi cu mine de mult." Şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru floare frumoasa el mi-a permis să ridice şi preţuim de 48 de ani. "Restul, fata mea copilul în pace Mommie.".

 

Kevin Costner, a lui Whitney co-star în Bodyguard, a îndemnat pe toţi să ne: "Se usucă lacrimile noastre, suspenda durerea noastră, şi, probabil, mânia, doar suficient de lung pentru a aminti minune dulce de Whitney." El a adăugat că a avut multe lucruri în comun, cum ar fi în creştere până în biserică baptistă. Actorul a reamintit convorbirile sale despre Dumnezeu, cu Whitney, şi cum el a sustinut Whitney pentru a obţine o parte din filmul lor, în ciuda obstacolelor. El a spus: "Tu nu au fost doar destul, ai fost la fel de frumos ca o femeie ar putea fi şi oamenii nu au la fel ca tine Whitney, te-au iubit.". Kevin a primit o ovaţii în picioare ca el a terminat tribut lui: "Deci, du-te Whitney, du-te escortat de o armata de îngeri Tatălui vostru Ceresc şi atunci când cânt în faţa lui, nu vă faceţi griji, veţi fi bine... suficient. "



A fost raportat ca Bobby Brown, Whitney ex-soţ, a părăsit Biserica timpurie. El a lansat o declaraţie în urma serviciu pentru a explica situatia: "copiii mei şi am fost invitat la funeraliile de fosta mea soţie, Whitney Houston." Am fost aşezat de securitate şi apoi, ulterior, a cerut să se mute în trei ocazii diferite. Eu nu reuşesc să înţeleg de ce securitatea tratat familia mea, în acest fel şi continuă să ne ceară şi nimeni altcineva să se mute. De securitate, apoi ma împiedicat de la a încerca să-mi văd fiica Bobbi Kristina. "În lumina evenimentelor, am dat un sarut pentru sicriu de fosta mea sotie si a plecat ca am refuzat pentru a crea o scena Copiii mei sunt complet înnebunită de durere asupra evenimentelor.". Aceasta a fost o zi pentru a onora Whitney. Mă îndoiesc că Whitney ar fi dorit acest lucru să se întâmple. Voi continua să omagiile mele la fosta mea sotie cel mai bun mod ştiu cum. "



Mai mult de 1.500 de oameni ambalate biserică pentru serviciul de 4 ore, care a fost atât de mişcare, cu rasete, cântând şi mai mult aţi uitat că a fost o înmormântare! Aici sunt mai scoate în evidenţă.

 


Muzica ministru A. Curtis Farrow a început serviciul, înainte de a Newark primarul Cory Booker adresat adunarea: "Dumnezeu este în cer şi cu el este unul dintre îngerii noştri, Whitney Houston."Donnie McClurkin a cântat "Stand", şi şi NJ masă Corul a cântat "Domnul este pastorul meu." Rev Joe Carter citi din scripturi şi a spus: ".. Whitney, astazi este ziua ta Noi sărbătorim"

 

Dionne Warwick, verişoara lui Whitney, a invitat fiecare dintre oaspeţii alese pentru a vorbi sau de a efectua pentru a da cuvintele lor de exprimare. Actorul Tyler Perry, al cărui privat cu jet de zburat corpul Whitney de la Los Angeles la New Jersey la începutul săptămânii, a transmis un mesaj puternic despre "har", care a efectuat şi a dus Whitney a lungul vieţii ei. Tyler două constantă a spus că ştia sigur că a fost Whitney: ". Iubea pe Domnul"

 


Bebe Winans a fost depăşită cu emoţie, spunând: ". Ceea ce am de gând să dor de Whitney este nebun" Cantareata a reusit sa relateze o poveste amuzanta, care a făcut râs adunării, şi a cântat piesa a scris atunci când fratele său a murit, "eu chiar te dor."Episcopul TD Jakes a vorbit despre durerea toată lumea a fost confrunta, spunând: "Biblia spune ca dragostea este mai puternică decât moartea," adăugând: ". Dumnezeu este iubire"Kim Burrell a cântat una dintre piesele preferate a lui Whitney, "O schimbare este Gonna Come" şi a schimbat cuvintele pentru a face despre viaţa lui Whitney.

 

 

Alicia Keys a povestit cu lacrimi în ochi cum au numit reciproc "Meema" şi că fiul ei acum ei solicită, de porecla. Cantareata a vorbit despre modul în care Whitney a ajuns înapoi la ei şi colegii cântăreţi tineri Monica, brandy si Jordin, şi a făcut să se simtă ", puternic şi capabil şi iubit Ea a fost un înger pentru noi.". Ea, apoi a cântat "puteti trimite un înger," vocea de rupere cu emoţie.Producător de înregistrare Clive Davis, la al cărui partid ultima sâmbătă Whitney a fost determinată de a efectua, a vorbit despre modul în care ea a luat răsuflarea departe atunci când a auzit-o canta "Cea mai mare dragoste din toate." El a reamintit cât de frumos se uită atunci când au vorbit recent despre muzica.

 

Adunarea aplaudat atunci când a vorbit de extrădare a lui Whitney incomparabil de "Spangled Banner Star." El a povestit lui: "Amintiri:. Amintiri vii, de neşters" El a adăugat: "Ea a fost acolo pentru mine, un prieten loial veşnic am fost tatăl ei industrie am fost şi sunt atât de mândru de ei, Bobbi Kristina, tu, voi fi întotdeauna mândru de mama ta Ea te-a iubit atat de mult.... ... Ea va fi mereu în căutarea după ce, şi se va deţine întotdeauna mâna ta. " Clive încheiat prin a spune: ". Toată lumea în cer, inclusiv a lui Dumnezeu, este în aşteptare, iar eu doar sa stie ca te va ridica pe acoperiş ca nimeni nu a făcut înainte"


Dionne a fost de a introduce Aretha Franklin, Whitney nasa lui, dar, din păcate, cantareata nu a putut să participe la serviciu.Aretha a lansat o declaraţie prin purtătorul de cuvânt al ei mai devreme pentru a spune: "Din păcate, îmi pare rău că nu am putut sa fie cu tine la serviciu Whitney astăzi am avut intentia de a fi acolo.". Dar, din păcate, am avut spasme teribile de picioare şi blocat picior muşchii până la 4:00 AM, în această dimineaţă în urma mea concert aseară, pe care am fost cu în ultimele zile. "Eu simt că este necesar şi foarte important să staţi jos de pe piciorul meu de astăzi, cât mai mult posibil, până la data de concert in aceasta seara." Inima mea este alaturi de prietenul meu drag Cissy, Dionne, Bobbi Kristina şi restul familiei. Fie ca Dumnezeu să păstraţi-le pe toate. "

Ray Watson, garda de corp a lui Whitney de aproape 11 ani a povestit cum a "pierdut un prieten, un sef, o soră." El a descris-o "femeie frumoasă şi grijulii." El a adăugat: "Avem nevoie de a da înapoi la animatori nostru, avem nevoie să le trateze cu demnitate si sa le trateze cu dragoste, şi nu mai ridiculizarea lor ... Ei dau viaţa pentru tine ... Să le place acest doamnă drept.. aici, ea te-a iubit. "


Stevie Wonder a vorbit despre "moment emoţionant", şi a recunoscut că a avut "o pasiune puţin pe Whitney." El a cântat: "Dragostea e în nevoie de dragoste astazi." Patricia Houston, Whitney a lui sora-în-lege, de asemenea, plătit tribut şi R Kelly efectuate înainte de CeCe Winans cântat. Alţi participanţi la înmormântare a inclus Jordin Sparks, care a jucat cu Whitney în Sparkle de film viitoare. Mariah Carey, Oprah Winfrey, Mary J. Blige, Chaka Khan, Roberta Flack si Jennifer Hudson, care a adus un omagiu Whitney la premiile Grammy, a participat, de asemenea. Ray J, prieten apropiat Whitney, a fost mângâiat de sora lui, Brandy cantareata. Rev Marvin Winans a dat elogiul.Sicriu de argint care conţine corpul cantareata târziu a fost efectuat de la biserică "Eu voi iubi mereu."

 

 

 

 



La sfârşitul foarte de amintirea de patru ore de Whitney Houston, Ray J a ajuns pentru a atinge sicriul şi cum puteţi vedea HT izbucnit în lacrimi ca acestea au fost cel mai faimos joc melodie a lui Whitney, "Eu voi iubi mereu" ..


Singer Ray J prinde un bilet de avion de la aeroportul Los Angeles la New Jersey pentru a participa la funeraliile lui Whitney Houston, acest weekened la 17 februarie 2012, în Los Angeles, CA.





Part of a makeshift memorial for the late singer Whitney Houston is seen in Newark



Filipino fan writes a message on a tribute wall for late American singer-actress Whitney Houston in Manila


Thirteen-year-old Collier lays behind a makeshift memorial to singer Whitney Houston at a corner of the Beverly Hilton Hotel

A T-shirt and a note left by a fan is pictured at a makeshift memorial to singer Whitney Houston at a corner of the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills



 Whitney Houston


Flowers, a teddy bear and photographs of the late singer Whitney Houston are pictured at a makeshift memorial to her at a corner of the Beverly Hilton Hotel










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină