Persoane interesate

luni, 10 decembrie 2012

Dulciuri orientale. Baklava.Baklava (versiunea armean) Aluat: 1 cană de zahăr, 200 gr. unt topit, 5 oua, 1 cana lapte, 25 gr. drojdie, 800-900 gr. făină. Umplutură: 2 cesti nuci tocate (sau migdale), 1 cană de zahăr, 25 buc. cardamom (la sol). Knead (aluatul nu trebuie să fie prea abrupte), se lasă timp de 20 de minute, se framanta si se lasa pentru inca 20 de minute. 4 rolă de tort, fiecare grăsime, pune unul pe rola altă parte, într-un tub, se taie în patru părți și rotiți apoi tortul 4. Repetati de mai multe ori, de fiecare dată când prăjiturile de ulei de lubrifiere. Aranjați tort pe foaia de copt, perie cu ulei, pune 1/3 umplutura, acoperă tort următoarele, unsoare, etc superior crusta de ulei gălbenuș, pune baclavaua sa se ​​raceasca cuptor. Atunci când se usucă de top (10-15 minute), scoate și se taie în diamante, se toarnă untul topit pe partea de sus, astfel încât intrat în slot, și din nou pus în cuptor. După 10-15 minute scoate și se toarnă miere lichidă. Repetați după 10 minute, ulei si miere alternativ (total de 4 ori). pakhlava gata se toarnă restul de miere și se lasă ud. O lubrifiere la nevoie de cel puțin 400 de grame. ulei și 500 de grame. miere. Baklava 2. "e tradițional dulceața tadjic. Aluat: 2 cani faina, 1 ou, 150 g. smantana, 150 gr. margarina, 1/2 bicarbonat lingurita de copt, otet stins, 1 nuci decojite cană, . 1 cana de zahar Toppinguri: . nuci tocate, amestecate cu zahăr și proteine ​​. gălbenușurile de framanta de ou aluat, smantana, margarina dedurizată, faina si bicarbonat de sodiu împărțite în trei părți și rola de trei tortilla. Pune pe un tort de coacere pentru ea să pună jumătate din umplutura, se acoperă cu tortilla de altă parte, a pus umplutura si se acopera cu restul de tort a treia. Coaceți în cuptor pentru 40 de minute. Baklava 3. Aluat: 3 galbenusuri de ou, 250g. smântână, 50 gr. unt, 1 lingura zahar, faina 2.5 cupe, 1/2 chayn.lozhki sifon, vanilie. Umplutură: 1 linguri nuci, 1 lingura zahar, 3 proteine, . vanilie Se amesteca faina, smantana, suc, ulei , gălbenușuri de ou, zahăr, adăugați vanilie. framantat, împărțit în 3 părți, rola la 2 cm grosime, pentru a comuta de umplere, perie cu galbenus de ou. Se coc 20-25 de minute. produs finit pentru a lubrifia miere fierbinte. Baklava 4. aluat: 450 gr. făină, 1,5 cani de unt topit (inclusiv 1/2 cana pentru lubrifierea straturi), 1 ou, 1 galbenus de ou, 20 g. drojdie, 200 gr. nuci, 200 gr. zahăr, 80 gr. miere. încălzit ușor de lapte pentru a pune drojdie, sare, se amestecă până se dizolvă, apoi se adauga ouale, 1 ceasca de unt, adăugați făina și frământați aluatul (se vymeshivat de 15-20 de minute.), într-un loc cald timp de 40 de minute. . Gata să se rostogolească în aluatul la o grosime de straturi de 2 mm, pus pe protven, ungere fiecare sliv.maslom strat Prigotovmt Umplutura: nuci decojite carne tocată sau potoloch, se amestecă cu zahăr. fiecare 2 topping-uri suprapuse stratului (cu excepția primele trei și ultimele trei, sunt doar acoperite cu ulei). Coat baclavaua gălbenuș și diamante tăiate, pot fi pe partea de sus, în fiecare stick de diamant o mică bucată de lemn de nuc, apoi pune tăvile în cuptorul încălzit la 180 de grade și se coace timp de 30-35 de minute. dupa 10-12 min. . baclavaua scoate și se toarnă restul de unt încetat baclavaua fără a scoate din tavi, să acopere reducerile prin pre-încălzită miere. Baklava 5. Aluat: 3 căni de făină, 300 g unt, galbenusul de ou 3 buc,. smântână 200 g, cu o odă la 1 oră . lingura, sare și vanilie. Toppinguri: . proteine ​​5 buc, 2 cesti de zahăr, nuci, teren într-un g de carne polizor 300 făină și unt se taie bine cu un cuțit. Faceti o gaura pentru a pune galbenusurile, smantana,, sare sifon si vanilie. Se împarte aluatul în 3 părți și menține rece timp de 1 oră. rolă o bucată de aluat, pune jumătate din umplutura, se acoperă cu a doua parte, puneți din nou restul de umplutura, acoperă terțe. galbenusuri Coat (2 buc.), diamante tăiate, și nu până la sfârșitul cuptorului. 10-15 minute . să-l și se toarnă miere topit și dopech locul tocat. Slice rece. Sursa


249763-f93b2-53586009-m750x740-u836a1 (500x333, 123Kb)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină